By on 31/01/2010

NM 2012 Dirigent: Morten Wensberg
Incantation and Dance, John Barnes Chance
Machu Picchu, Satoshi Yagisawa

Kvalifiseringsstykke for 1. divisjon høsten 2011
Komponist: Olav Berg, Dirigent: Morten Wensberg

NM 2011 Dirigent: Morten Hansen
Esprit de Corps, Robert Jager
Symphonic Metamorphosis, Philip Sparke

NM 2010 Dirigent: Morten Hansen
Komponist: Jan Van der Roost

Kvalifiseringsstykke for 2. divisjon høsten 09
Komponist: Phillip Sparke, Dirigent: Morten Hansen
Quest for peace

NM 2009 Dirigent: Morten Hansen
Komponist: Phillip Sparke
The Saga of Haakon the good

NM 2008 Dirigent: Sverre Olsrud
Entrata Festiva, Knut Nystedt
William Byrd Suite – 4 The Mayden`s hey, Gordon Jacob
William Byrd Suite – 1 Earl of Oxford, Gordon Jacob
Shepherd’s Hey, Percy Aldridge Grainger

Kvalifiseringsstykke for 3. divisjon høsten 07
Komponist: Bjørn Morten Kjærnes, Dirigent: Sverre Olsrud
Form og Farge

NM 2007 Dirigent: Jan Magnus Dahle
Lincolnshire Posy, Percy Aldridge Grainger
1. Dublin Bay
2. Harkstow Grange
3. Rufford Park Poachers
4. The Brisk Young Sailer
5. Lord Melbourne
6. The Lost Lady Found

NM 2006 Dirigent: Jan Magnus Dahle
Paris Sketches (1994), Martin Ellerby
I. Saint-Germain-de-Prés
II. Pigalle
III. Père Lachaise
IV. Les Halles

Kvalifiseringsstykke for 3. divisjon høsten 05
Komponist: Idar Torskangerpoll, Dirigent: Jan Magnus Dahle
Donner en Spectacle

NM 2005 Dirigent: Jan Magnus Dahle
Puszta – Four gipsydances, Jan Van der Roost
Sats I
Sats II
Sats III
Sats IV

Kvalifiseringsstykke for 3. divisjon høsten 04
Komponist: Øistein Sommerfeldt, Dirigent: Jan Magnus Dahle

NM 2002 Dirigent: Jan Magnus Dahle
Folksongs For Band No. 3, David Stanhope
Droylsden Wakes
Lord Bateman
Three Ships and Lisbon

Kvalifiseringsstykke for 3. divisjon høsten 01
Dirigent: Jan Magnus Dahle
Old English Suite, Michael Short
Sats 1
Sats 2
Sats 3

One comment on “NM

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.