Forberedelser til åpningskonsert nytt Stavanger Konserthus

By on 05/09/2012

19. september 2012 er det åpningskonsert for det nye Stavanger Konserthus. I denne forbindelse har NMF satt sammen et stort korps som skal spille konsert utenfor konserthuset.

I forkant arrangeres et seminar 15. og 16. september hvor Stavanger Musikkorps av 1919 og Stavanger Brass Band stiller med instruktører. Dette seminaret er primært for skolekorpsmusikanter i Stavanger-regionen. Seminaret består av gruppeøvelser lørdag og fellesøvelse/generalprøve lørdag og søndag. Fellesøvelse/generalprøve er utenfor det nye konserthuset.

Dette skal framføres:

  1. Blåsebølgen – Felles
  2. Valdresmarsj – Eldste gruppe + drill
  3. We are young – Yngste gruppe
  4. Eg e fydde på straen eg – Felles

SBB og 1919 skal spille på alle stykkene. Det er derfor ønskelig at våre musikanter deltar både på gruppeøvelsene og fellesøvelsene.

Vær OBS på følgende punkter:
Instruktørene møter kl 09.15 lørdag 15.09. på Kampen skole for et møte sammen med Morten E. Hansen og innstudering av Blåsebølgen.  Instruktørene må videreformidle informasjon ang. Blåsebølgen til sine medmusikanter i SBB og 1919.

Instruktørene vil få t-skjorter og gule vester til bruk ute. Det er viktig at de er synlige slik at musikantene kan spørre dem om de lurer på noe.

Tidspunkt seminar: Lørdag fra kl 10.00, søndag fra kl 15.00. Begge dager er det oppmøte på Kampen skole.

Tidspunkt fellesøvelse/generalprøve: lørdag kl 14.30-16.00 og Generalprøve søndag 17.30-18.30.

Det er ønskelig at så mange som mulig musikanter fra 1919 og SBB er tilstede på disse øvelsene (og resten av helgen for alle som har anledning).

Det blir anledning til å pakke ut instrumenter i kulturskolesalen i forkant av øvelsene. Oppmøte lørdag 15.9. er kl 14.00 før fellesøvelsen. Salen låses 10 minutter før øvelsen starter. Info om søndagen vil komme på mail.


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.