God jul og godt nytt år!

By on 18/12/2014

Etter et år med mange oppturer og store opplevelser går det igjen mot jul og et nytt år.

I år, som alle andre, var vi på tur til Trondheim og NM 2014. Etter gode forberedelser spilte vi oss til 3. plass i 1. divisjon og det er vi godt fornøyd med.

Neste store punkt på programmet var konserten med Nordic Tenors og Kjell Inge Torgersen i Stavanger konserthus. Det var en stor opplevelse og til å være første prosjekt av det kaliberet for 1919 er vi kjempefornøyd med resultatet, både økonomisk og musikalsk.

Høsten var tettpakket med prosjekter og konserter. Vi fikk være med i Bjergsted Brass Week og fikk undervisning av blandt andre Rex Martin og Brandt Attama.

I begynnelsen av oktober arrangerte vi ølkonsert i De Røde Sjøhus med Gustav Jørgensen. Her ble det servert mat og noe godt i glasset.

I november reiste vi til Haugesund og spilte på JanAm. Her fikk vi gode kommentarer fra dommerne og en andre plass.

I helgen avsluttet vi året med julekonsert i St. Johannes kirke sammen med fantastiske sangere fra VIVA Sandnes kulturskolekor og sangsolist Live-Andrea Gjessen Rasch. Det var en fornøyelse å gjøre julekonsert med disse!
Etter konserten var det arrangert julebord på De Røde Sjøhus. Her var det flotte underholdningsinnslag med en altklarinettkvartett og flotte taler.

IMG_1468-0.JPG

IMG_1469-0.JPG
Nå nærmer et nytt år og nye utfordringer seg, og vi håper at dere vil følge oss også i 2015. Takk for i år!

Med ønsker om en god jul og et godt nytt år!


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.