God jul og godt nyttår!

By on 16/12/2012

Da var årets julekonsert og julebord gjennomført.

Julekonserten med Stavanger Vocalensemble og Concentus i Petrikirken ble gjennomført med tre avdelinger. En avdeling for hvert av korene og en felles avdeling for både kor og korps. Med et publikum som strakk seg fra de helt yngste, som satt sitt hyggelige preg på konserten, til foreldre, ektefeller og andre fans, fikk korene og korpset lokket julestemningen frem i oss alle, med både mer tradisjonell og utradisjonell julemusikk. I løpet av konserten ble vi også presentert for flere solister både fra korene og korpset, og det skulle vise seg at selv ikke litt dårlig vær, i form av kraftig vind og snøføyke, ikke skulle få stoppe konserten. Tilslutt var både kor og korps (nesten) fulltallige.

Etter konserten var det avgårde på julebord for SMK 1919 på Sola flystasjon. Her hadde komiteen sydd sammen et minneverdig arrangement, med taffelmusikk av det særegne slaget, god mat, leker og godt selskap. Etter å ha nytt hverandres selskap utover kvelden, og de som skulle rekke busser og båter hjem og rakk dem, formodes alle å ha kommet hjem i god behold etter en flott kveld og natt.

2012 nærmer seg slutten, og et korpsår med flotte resultater og kjekke turer er forbi. For min del har høsten vært et musikalsk og sosialt eventyr blant medmusikkanter og, etterhvert, svært gode venner der det sosiale ikke har vært til hinder for musikalske utfordringer og resultater. Jeg ser frem til 2013, et år som jeg håper vi kan bruke til å bygge videre på det gode miljøet og at vi kan fortsette arbeidet med å nå nye mål i fellesskap. Jeg ser frem til å treffe dere igjen!

Med dette ønsker jeg å takke dere for en flott og minneverdig høst og på vegne av oss i Stavanger Musikkorps av 1919 ønsker jeg dere en god jul og et riktig godt nytt år – vi ser frem til å treffe dere i 2013!

 

Njål


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.