NM2014: 93 poeng og 3. plass i første divisjon

By on 07/04/2014

En flott NM-helg i Trondheim er over, og vi har rettet nesen hjemover med flotte resultater og pokal i bagasjen. I år har vi satt «personlig» rekord – Stavanger Musikkorps har ikke hatt et bedre NM-resultat tidligere. Iløpet av de siste årene har vi spilt oss oppover i divisjonene og på resultatlistene og i år ble vi belønnet med 3. plass og 93 poeng i første divisjon. Det er et resultat vi er veldig godt fornøyd med og noe som gir oss ny energi til å fortsette på veien videre.

Det neste store prosjektet vårt er konserten med Nordic Tenors i Stavanger konserthus 21. mai.

Men før det; på tirsdag serveres det kake på øvelsen, vi skal sammen med veiledere fra NMF diskutere korpsets vei videre mot nye mål og vi skal begynne øvingen til konserten i mai.

Vi takker alle som har vært på før-NM-konsertene våre, hørt på oss enten i Trondheim eller på TV2 Sumo og selvfølgelig musikkanter, dirigent, instruktører og andre som har bidratt til det flotte resultatet i Trondheim. Vi håper at dette skaper litt blæst rundt oss og konserten i mai. Billetter er tilgjengelig for salg på billettportalen.no – håper vi ses der!


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.