Seminar på Bømlo

By on 04/10/2013

Forrige helg hadde vi høstseminar på Bømlo. Vi bodde på Bømlo Hotell og øvde på Rubbestadneset skole noen minutters gange fra hotellet.

På fredagen fyrte vi opp grillene og startet seminaret med å avslutte grillsesongen på skolen, før vi samlet spaserte ned til hotellet hvor vi fortsatte samtaler om “laust og fast” i lystig lag. Lørdag var det øvelse fra tidlig morgen, til ut på ettermiddagen, med en egen intonasjonsbolk rundt lunsjtider. Det gjorde en merkbar forskjell. Etter at vi var ferdig med øvelsen var det duket for plenumsmøte med veiledere fra NMF i prosjektet “bli bedre – få det bedre”. Temaet for møtet var visjon. Etter noen gode diskusjoner både gruppevis og i plenum har styret nå et godt utgangspunkt for å finne en god visjon for korpset.

Etter plenumsmøtet ble det arrangert Rumpeldunk-kamp på parkeringsplassen bak hotellet, før vi fikk servert nydelig mat til middag.

Styret er veldig godt fornøyd med oppholdet på Bømlo, og det later til at korpset også er fornøyd med det – noe som også går igjen i tilbakemeldingene.

  • God mat
  • Trivelig besetning på hotellet
  • Gode arbeidsforhold på skolen
  • Gode diskusjoner på plenumsmøtet
  • KJEKKE FOLK!

Vi gleder oss allerede til neste seminar!

 

God helg!


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.