Sommerhilsen og ny dirigent

By on 13/06/2015

I dag spilte vi vår siste konsert denne sesongen. Konserten gikk av stabelen på Arnageren i Stavanger sentrum i ettermiddag. Programmet var et assortert utvalg av marsjer og “Viva Las Vegas”. Det var også den siste konserten med Morten Wensberg ved roret. Han har etter noen kjekke og lærerike år, i alle fall for vår del og forhåpentligvis også for ham, valgt å gå nye veier i musikkverdenen. Vi takker for de årene vi har hatt sammen og ønsker deg lykke til videre.

I vinter lyste vi ut dirigentstillingen i korpset og har for kort tid siden inngått avtale med Morten Evjeberg Hansen som ny dirigent hos oss. For dere som kjenner vår historie, er ikke Morten et ukjent navn og ansikt. Han har for noen år siden vært dirigent hos oss, men har de siste årene vært innom som musikant i og instruktør for kornett-/trompetgruppen. Morten er også kultursjef i Sola kommune. Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg, Morten, og ser frem til å treffe deg til høsten.

I kveld avslutter vi sesongen med grillfest i Østkanten Motorbåtforening i Breivig. Kanskje dukker det opp noen bilder på Facebook-siden vår.

Vi takker alle som har fulgt oss i sesongen som har gått og håper at dere vil følge oss også neste sesong. GOD SOMMMER!


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.